06-02-08

.....fiets, fietsen, fietser,.....

....enkele jaren geleden zag ik "de fiets" als een vervoersmiddel...dat je noodgedwongen gebruikt als je wagen in de garage is voor onderhoud......een "ijzeren" ding met twee wielen en een stuur.....Het is weer één van mijn rare karaktertrekjes....ofwel zwart, ofwel wit...ofwel ja, ofwel neen....ofwel alles, ofwel niets....zo ben ik sinds enkele jaren zeer actief bezig met wielrennen.....ik heb een "koersfiets" aangeschaft.....ben bestuurslid geworden van wielerschool "Lotto-Olympia-Tienen"...en doe er "alles" voor...sta er mee op en ga er mee slapen....Vandaag ben ik de kledij voor de wielrenners gaan afhalen....bij "Vermarc"....reclame maken mag toch op een blog hé...Het was een hele eer....Mr. Frans Verbeeck....himself heeft me een rondleiding gegeven in zijn nieuw gebouw te Rotselaar....Wie is dat??????hoor ik sommigen al denken....vooral mensen die een ietsie-pietsie ouder zijn dan ikzelf herinneren zich deze prof-renner nog.....van in de tijd van Eddy Merckx...want hij was prof van 1963 tot 1977....een grote meneer..echt waar!!! ik ben weer een ervaring rijker en appetrots....
B_frans_verbeeck_kampioen_van_de_wilskracht

 
 

26-01-08

Fijn Weekend

Vandaag en morgen geven Bram
en z'n vriend Arne ....de wielrenners..
hun jaarlijkse "eetdagen"...dat is
een gewoonte geworden onder de jonge renners...
Het zijn echter mama, papa...nonkel, tante...
die de beentjes van onder hun lijf lopen....en de
mannekes tellen de centjes voor hun nieuwe fiets....
Dit weekend dus geen tijd om veel te bloggen
maar maandag is al voorbehouden om bij te lezen en
re reageren......
Fijn weekend iedereen
affiche

 

21-05-07

zondag.......koersdag

verpleegster[1]

 

                   Met zoon Bram die wielrenners is.....is het hier elke zondag....koersdag....zoals ik reeds eerder zei ga ik meestal niet mee vooral uit angst voor valpartijen...
ik had al van 's ochtens een voorgevoel dat door de renner en zijn papa natuurlijk werd weggelachen.....
.......15u.....de wedstrijd start....dankzij de gsm volg ik
de wedstrijd ....alles gaat goed zegt Guido...
en toch ik heb een raar gevoel in mijn buik...16u....telefoon.....Bram vanuit de ziekenwagen..
ze brengen hem naar het ziekenhuis van Tienen...waarschijnlijk sleutelbeenbreuk.....Ik wil onmiddellijk in mijn wagen stappen....maar Kaatje geeft me de goede raad om eventjes te kalmeren......we komen dan nog voor de ambulance aan......Hartverscheurend is het als je de sirènes hoort naderen.....Enfin...het had erger kunnen zijn.....arm gebroken, twee hechtingen, schaafwonden, sleutelbeen niet gebroken maar wel pijnlijk......En de reactie van Bram......"'t is toch een schoon sport...en gelukkig is mijn fiets niet stuk" ......Tja!!!!