15-11-08

vies, vuil en vettig....

Mijn man Guido is vandaag verschrikkelijk moe thuis gekomen.....hij is gaan werken in een huis van mijn ouders.....nadat de huurders reeds maanden geen huur meer betaalden zijn ze er na oneindig bezoekjes van mijn vader en een gerechtsdeurwaarder toch uitgetrokken....maar ze hebben ons wat achtergelaten....eigenlijk is dit geen postje waard....maar het moet me toch van het hart.....hoe sommige mensen kunnen leven....het hele huis lag vol met afval....etenswaren, vuile pampers....kleding .....speelgoed...soms nog in de verpakking....babykleding....meubels....computerspelletjes...

Hier een kijkje op de keuken...of wat er van overblijft.....met zicht op het optrekje van een familie woelratten...

diest 018

18:12 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Joelle Jawadde seg, wat een mensen toch... de vrees van velen om te verhuren. Zeker wel een postje waard Joelle, want zulke toestanden zouden niet mogen. Je hbet al verhuurder rechten en plichten, maar als huurder ook, en die worden eigenlijk iets te fel beschermd vind ik. Goede huurders is een goede zaak en zulke mensen worden bijna nooit uitgezet, maar zulke mensen als hier krijg je er soms met geen stokken uit en dan worden ze nog beschermd door de wet... en zie wat ze dan achterlaten, schandalig. Absoluut geen respect voor andersmans eigendom... tja, zoals je het vertelt hebben ze nog geen respect voor hunzelf.
Ongelooflijk soms hé...
Laar ik moet zeggen, die vloertegeltjes in de keuken en hal zijn wel prachtig!!! Lekker orgineel nog... I like it. Hopelijk is alles weer snel opgeruimd en dat er nieuwe fatsoenlijke mensen intrekken... zodat jullie geen zorgen meer hebben.
En wat je daar vertelt van die quartetspellen... hahah, hoeveel moet je er hebben, het zijn ook verzamelobjecten geworden hoor en heb er hier een schoendoos vol van liggen... dat was ook mijn favoriete bezigheid se, pure herkenning.
Fijne weekend nog en een dikke knuf erboven op!

Gepost door: Boogie | 15-11-08

Joelle, ik herken dat. Mijn zoon heeft het nog veel erger meegemaakt.Hij verhuurde zijn woning nadat hij huwde en elders was gaan wonen En toen heeft hij besloten het huis op te knappen en te verkopen.Hij had er schoon genoeg van:geen huur ontvangen en het huis zo verwaarlozen dat er veel kosten moesten aan gedaan worden om het weer bewoonbaar te krijgen ! En hoe geraak je aan je geld ,als ze ...geen geld hebben!!

O dat koekjes en appelmoes recept lijkt me zalig.

Gepost door: magda | 17-11-08

De commentaren zijn gesloten.