19-10-08

had de dag.....

Had de dag nu toch maar eens 48 uren....

Dan zou hier vaker een postje komen.....

Fijne zondag aan alle blogvrienden....

peoen alt 231

10:55 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Joelle, ik ben wel niet meer actief werkzaam,maar voor mij zou de dag ook 48 uur mogen tellen.Ik kom ook altijd tijd tekort om alles te doen wat ik graag doe.
Ik wens je een rustige week toe ,want hast en spoed is nergesn goed voor!

Gepost door: magda | 19-10-08

Joelle Ja, had de dag maar zoveeluren, kon ik wat meer slapen ook, hahaha. Dagen vliegen voorbij vind ik en soms heb ik het gevoel ook dingen te moeten missen door tijdsgebrek en dat zou nie mogen... nu ja, vanaf morgen mag ik weer gaan werken, dus dan kan ik sowieso al niet veel doen.
Alle dagen postjes zetten is ook maar dankzij veel op voorhand te programeren, want anders zou het ook niet meer zo zijn vrees ik... maar Joelle, ook al post je niet alle dagen, ik blijf komen om te reageren, een Tiense brul daar kan je vanop aan, hahaha.
Dikke knuf en geniet morgenmaar van je vrije dag.
En wat je Opelavontuur betreft, heb zelf nooit een Opel gehad, misschien daarmee dat ik ze nog goed en mooi vind, hahaha. Zafira met 666 nummerplaat... da kan nie missen, als je plots eens een rare claxon krijgt van een zwarte focus of witte Taunus, dan weet je dat je Boogie bent tegengekomen, hahaha.
Geniet nog van deze dag en hopelijk snel tijd voor alweer een postje.
Dikke knuf en tot gauw.
xxx

Gepost door: Boogie | 20-10-08

De commentaren zijn gesloten.