29-07-08

Park Nieuwenhoven

Gisteren zijn we gaan wandelen in het Provinciaal domein Nieuwenhoven te Nieuwerkerken (vlakbij St. Truiden).....Het is het grootste openbaar bos (161ha) van Zuid-Limburg....Het bos van Nieuwenhoven, vroeger het Galgenbos, is een restant van het "Brudelholt-woud"...in de schors van één van de oude eiken werd een prachtig Wodan-beeld uitgesneden...

boom

Een rijkdom voor liefhebbers van fauna en flora...met een prachtige visvijver...

vijver

Voor de kleintjes en al minder kleintjes is er een speeltuin...

blog 4

....een educatieve vijver, een ecologische waterzuiveringsinstallatie, een looppiste, een bezoekerscentrum....

blog 2

 

.......het was weer een mooi  zonnig namiddaguitstapje...dicht bij huis....en bij het verlaten van het domein zag  Kaat haar droomwagen staan.....ze kon het niet laten er een foto van te maken.....om de privacy van de eigenaar te beschermen heeft ze de nummerplaat een klein beetje aangepast.....

nieuwerkerken 031

09:40 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: limburg, uitstap, nieuwerkerken |  Facebook |

Commentaren

Hallo Joelle Zo te zien is het een geslaagd uitstapje geweest gisteren.
Nog een fijne dinsdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 29-07-08

Zo te zien een mooi uitstapje...nog een fijne dinsdag

Gepost door: Yolanda | 29-07-08

Joelle Haaaa, das me wel bekend hoor, daar ben ik ook al regelmatig geweest, wandelen, terrasje doen... het kan er allemaal. Het is inderdaad een mooi domein, en dien Audi TT is inderdaad knap... al is het nieuwe model nog beter vind ik.
Wat pa betreft, ja, die deed veel radar en radiocommunicatie, ik zal het hem is just vragen allemaal. Ze zullen mekaar wel ergens kennen, tis alleen een tijdje geleden, daarmee misschien.
Nu ja, Deep purple was schitterend en een babysit voor een twaalf en vijftienjarige??? Die kunnen bijna alleen op schok, hahaha. Ik wou ze al lang zien en op deze manier was het prachtig, wie kan zoo een legende live, gratis in zijn eigen stad zien.... twas zalig dus, al was ik doodmoe.
Dikke knuf Joelle en tot gauw xxx

Gepost door: boogie | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.