15-06-08

Happy Hooker...

Ben je vandaag jarig.....dan ben je dat samen met Vera de Vries....nooit van gehoord!..Misschien doet de naam Xaviera Hollander wel een belletje rinkelen.......

Na haar opleiding tot secretaresse vertrok Xaviera naar Zuid-Afrika an vervolgens naar New York city, waar ze al snel in de prostitutie terecht kwam....

happyhooker_rerelease

                                  Over haar ervaringen schreef ze verschillende openhartige boeken...waaronder "the happy hooker" (1971).....in 1982 in het Nederlands verschenen

Ze is vandaag 65 geworden.....

 

opzetcooker

 

14:46 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hoi! Bedankt voor je bezoekje aan mijn blogje en je complimentje aan mijn postje! Ik doe altijd m'n best op mijn wandelverslagen..mijn blog was in eerste instantie een wandelblog hahahaha! Is wel wat meer geworden van lieverlee...eigenlijk metéén al!
Xaviera Hollander kennen we hier wel hoor...echt een BN-er! Ik hou wel van haar manier van vertellen...ze draait er geen doekjes om...erg openhartig. Maar haar levensstijl is zéker niet de mijne! :-)))))
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 15-06-08

Dag Joelle We zijn net terug van de koers in Beauraing, we hebben er een lang weekend van gemaakt en nogal geluk gehad met het weer. Net na de aankomst begon het te regenen, de jongeren hebben dus wel in dat slechte weer gekoerst.
In een vorig postje, schrijf je dat je niet elke dag een postje kan zetten, een blog mag geen last worden,dus posten als je tijd en zin hebt ...
Met het mooie weer van de vorige weken, had ik ook geen zin om te posten, dus niet. Ik ga dan wel mijn 'vaste klanten' een bezoekje brengen, dat kan ik niet missen.
Groetjes

Gepost door: Chris | 15-06-08

Goedeavond Joelle Ken haar niet Xaviere Hollander.
Nog een fijne avond verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 16-06-08

hallo joelle, ja in haar jonge jaren was ze een erg besproken persoon die geen blad voor de mond nam .Ze zat ook in een speciale business hé!
nog een prettige week!

Gepost door: magda | 16-06-08

Joelle Veel over gehoord, nooit gelezen, was verboden literatuur vroeger, hahaha.
Thuin, zeker wel ja, wacht maar op het vervolg, tis nog nie gedaan, trek er maar een hele dag voor uit, want het is er echt mooi, hebben alles nog niet kunnen doen.
En de kids met de examesn??? alles oke daar???
Bijna vakantie se, en dan is t genieten voor jullie.
Knuf en vlammekes
xxx

Gepost door: Boogie | 17-06-08

Heb hier nog eens komen bijlezen... en heb ervan genoten...

Gepost door: Annick | 18-06-08

Dat boek lag in die tijd bij iedereen in de kast denk ik. Ook bij ons staat hij nog in het boekenrek hoor.

Gepost door: nana | 20-06-08

De commentaren zijn gesloten.