04-02-08

.....hoge hakken.....

Terwijl ik  aan het strijken ben....kijk ik met één oog en zeer weinig aandacht naar het middagnieuws...weinig goed nieuws en allemaal  ver van mijn bed.....tot ik opeens word aangetrokken tot de woorden "hoge hakken"......
Ik wist het.....ze zijn WEL goed voor de vrouw...al van in mijn tienerjaren ben ik enorme voorstander van mooie schoenen met hoge hakken....Na mijn humaniora (begin jaren '80) heb ik onthaal gestudeerd....en daar MOESTEN we hakken dragen....
Het is gewoon zalig om dragen....zelfs bij een doodgewone jeans...en 's zomers...netjes onthaarde en gebruinde benen met stiletto's...Doe maar eens de test en volg de manne-ogen...(onschuldig en zonder bijbedoelingen.......)
stiletto

 
 
 
 

Commentaren

Oh ja.... voor mij ook liefst hoge hakken, hoewel ik nogal een grote ben... maar toch ga ik er ook voor... gezond of niet... je moet je toch goed voelen zeker!

Leuke dag nog!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 04-02-08

hahahah ik heb het ook gehoord deze morgen op de radio. Dus vanaf nu moeten we opletten als we met hoge hakken lopen anders kunnen de mannen het wel verkeerd interpreteren hé
Ik kocht deze winter voor het eerst schoenen met hakken. Ik loop anders altijd plat

Gepost door: Patsy | 04-02-08

Hey Joelle Aahhh, een vrouw naar mijn hart se, inderdaad...
en dat mannen dat leuk vinden, tja das welgekend. Ook ik kan daar van genieten, al mag het dan weer niet een overdreven boel gaan worden... maar het is een feit, een vrouw in hoge hakken heeft iets. En dat heb je heel goed gezien bij Boogie, hahahaha!
En die katjes hieronder, man hoe lief seg, zwart en wit, kan het mooier, onze kat vroeger (één van, was ook zwart en wit)... spijtig dat onze zoon allergisch is, ik zou er meteen weer in huis nemen.
Knuf en vlammekes Joelle, Boogie die nu moet gaan werken gaat zich prepareren se.

Gepost door: Boogie | 04-02-08

Voor mij liever niet te hoog! Hoewel ik het wel graag zie!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 05-02-08

En in de gazet stond er nog bij dat hoge hakken goed zijn voor je sexleven, omdat de bekkenbodemspieren vanzelf getraind worden!

Gepost door: Leen | 05-02-08

De commentaren zijn gesloten.